Slovakia neste ecup-stopp

Tirsdag formiddag ble det avslørt hvor ferden i EHF European Cup går videre. Nærbø sitt navn lå i bollen med seeding-gruppe 1 sammen med bl.a. ØIF Arenda. Da alle klubbnavn var trukket opp av glassbollen viste fasit at Nærbø skal til Slovakia og møte topplaget fra den slovakiske Extraliga, MSK Povazska Bystrica.

MSK Povazska Bystrica holder til i byen Povazska Bystrica ligger nordvest i Slovakia, ca halvannen time i bil fra hovedstaden Bratislava. Laget topper for tiden den hjemlige ligaen i Slovakia etter 11 kamper uten tap. Ligaen som inneholder 12 lag har de siste 12 årene blir vunnet av laget Presov, med Nærbøs Ecup-motstander på andre eller tredjeplass.

MSK Povazska Bystrica – Nærbøs neste Ecup-motstander

Det slovakiske laget gikk inn i EHF European Cup i 2.runde, som Nærbø gjorde. De gikk videre til runde 3 etter å ha slått ut bosniske HC Izvidac før de vant begge kampene mot kroatiske HRK Gorcia og dermed er klar for de siste 16 sammen med Nærbø.

Nærbø får fordelen av å spille den avgjørende kampen hjemme. Den første kampen spilles i Sporting Hall MK i Slovakia helgen 11./12.februar med returmøte i Nye Loen 18./19.februar.