Hvor går veien videre?

I morgen skal motstanderne blant de seksten gjenværende lagene i EHF European Cup trekkes. Med tre norske lag fortsatt i konkurransen er sjansen for et helnorsk oppgjør tilstede – svaret får vi i tirsdag formiddag.

De to seeding-gruppene til tirsdagens trekning ble i offentliggjort tidligere i dag. Nærbø og ØIF Arendal har begge blitt plassert i Pot1 og kan dermed ikke trekke hverandre. Runar Sandefjord er plassert i Pot2 – noe som gjør sjansen for et norsk oppgjør mindre, men absolutt fortsatt til stede.

De to seeding-gruppene er som følger:

Pot 2 inneholder også den eneste kampen som fortsatt ikke er avgjort. Det første oppgjøret mellom østerrikske Krems og serbiske Vojvodina, som det serbiske laget til slutt vant med to mål, ble avbrutt pga tribunebråk i første omgang. Som resultat av supporter-bråket nektet Krems å reise til Serbia for å spille returmøtet. EHFs domsutvalg har i første omgang utsatt returmøtet, en videre avgjørelse blir offentliggjort når den er klar.

Trekningen blir sent live på EHFs YouTube-sider med sendestart klokken 11.00.