Marius Olseth blir BSK-spiller til høsten – Nærbø

Marius Olseth blir BSK-spiller til høsten

De som følger de andre REMA1000-ligaklubbene på Facebook og Instagram har nok lagt merke til Oslo-klubben med tilhold på Ekebergsletta har annonsert flere ny- og re-signeringer den siste tiden. Nå blir også en av våre gul og blå fra høsten – Marius Olseth forflytter seg fra landlige omgivelser på Jæren til storbyliv i Oslo og spill for BSK Håndball Elite fra neste sesong.

Dermed følger Marius i fotsporene til sine jevngamle lagkamerater og søker nye utfordringer utenfor moderklubben Nærbø. Den venstre kantspilleren med flere aldersbestemte landskamper for 04-landslaget hadde i utgangspunktet ett år igjen av kontrakten, men Nærbø og Marius har blitt enige om å skille lag etter inneværende sesong.

Marius kaster et blikk mot BSK-benken under gårsdagens kamp i Sparebanken Vest Arena – fra høsten av blir han en del Jørgen Laug sitt mannskap i BSK.

Marius står med 7 mål på 15 kamper i REMA1000-ligaen sesongen 2023-24, nå sist under gårsdagens kamp mot sin nye arbeidsgiver i Sparebanken Vest Arena. Da var Marius tilbake på banen etter å ha slitt med en skade store deler av vårsesongen. Vi takker Marius for tiden hans i Nærbø IL og ønsker ham lykke til med nye utfordringer i Bækkelaget.

Les hva Marius sier til Jærbladet om overgangen til ny klubb her.

Spørsmål angående Marius Olseth sin overgang til BSK Håndball Elite kan rettes til sportslig leder håndball Trond Knutsen, telefon 90180906