48 timer, 4 viktige poeng – del 2 i Fjellhamar Arena lørdag – Nærbø

48 timer, 4 viktige poeng – del 2 i Fjellhamar Arena lørdag

2 poeng i banken – 2 poeng igjen å kjempe om på lørdag. Her er det ikke tid å hvile på laurbærene etter gårsdagens seier mot Bækkelaget. Allerede i morgen setter Nærbølaget seg på flyet og tar turen til Lørenskog – dermed blir det lite tid til å restituere etter torsdagens kamp, 48 timer etter kampstart i Sparebanken Vest Arena går startsignalet i Fjellhamar Arena. 

Likt som Nærbø kjemper om å holde seg over sluttspillstreken, kjemper Fjellhammer for å komme seg bort fra 12.plassen og kvalifiseringsspill. Før lørdagens kamp ligger de 2 poeng bak Bækkelaget på 11.plassen som vi sikre videre eliteseriespill også neste år for de grønnkledde. 

Mens vi feiret seier og 2 poeng i går måtte Fjellhammer se 2 poeng glippe etter et syvmåls-tap mot Haslum i Nadderud Arena. Poengfangsten hos Fjellhammer har i det hele vært ganske slunken i vårsesongen – på de åtte kampene siden landlagspausen har det blitt poeng mot borte mot Viking TIF og hjemme mot Sandnes. En vanskelig økonomisk situasjon har bl.a. gjort at Vegard Bakken Øien ble frigjort fra kontrakten for å gå til Elverum og strekspiller Besard Hakaj gikk til Bækkelaget. 

Det betyr ikke at det blir en enkel oppgave for Nærbø lørdag, for å reise hjem fra Lørenskog med poeng er det laget som kom på banen i 2.omgang mot Bækkelaget som må møte opp fra start. Jærbuenes forsvar må stoppe Fjellhammers bakspillertrio Erik Köpp, Mirko Vicentijevic og Hermans Schultz. Også kantspiller Morten Bøe Linder figurerer høyt oppe på Fjellhammers toppscorerliste og er en spiller Nærbøforsvaret må se opp for. På hjemmelagets benk venter også to lure håndballhoder i Robert Hedin og Glenn Solberg som nok har lagt en kampplan for hvordan de skal stoppe fartsglade jærbuer!

For gjelder det nå å nullstille og restituere best mulig etter gårsdagens kamp. To kamper på to dager er ikke vanlig kost, men spillerne reiser østover med en 2 av de 4 viktige poengene i banken og med gårsdagens 2.omgang friskt i minne bør full pott på 48 timer innenfor rekkevidde. I høstens oppgjør hjemme i Sparebanken Vest Arena ble det en klar 33-24 seier til Nærbø.