Theodor i hundre! – Nærbø

Theodor i hundre!

Sosiale medier er og blir en del av vår digitale hverdag – enten vi vil det eller ikke. Hva som slår an og ikke er vanskelig å spå – noen ganger lever innlegg bare sine egne liv.

Som trickskuddet til Theodor fra kampen mot KRS Topphåndball i slutten av november. Klippet ble lagt ut rett etter kampslutt og uten at vi tenkte noe mer over det, visningene lå på mellom 6k og 10k som er normalt for oss. I romjulen dobbelt plutselig antall views seg fra 20k til 40k på kort tid og i skrivende stund har Theo og hans magiske håndledd 106k visninger på vår Instagram i tillegg til 164k fra en annen side som republisert posten.

Vi sier som våre kommentatorer etter målet «Sjå å lær»! og oppfordrer alle til å hoppe (eller kaste) etter Svensgård!

Og hvis du var i tvil – håndball er fortsatt best live i hall! Legg skjermen fra deg ETTER du har sikrer deg billett til kampen mot Elverum 7.februar kl 18:00. Billetter er tilgjengelige i app og på nett.