Det nærmer seg Final8 – Nærbø

Det nærmer seg Final8

Vi har dessverre ikke kvalifisert oss til spill i denne sesongens Final8 – til det ble Haslum for sterke i kvartfinalen og også G20-laget måtte gi tapt i kvartfinalen mot fjorårsmester Charlottenlund.

Vi anbefaler likevel alle som er glad i håndball til å ta seg en langhelg i Arendal siste helgen i februar! Ballet begynner allerede på fredag med finaler for G20 – både gutte og jenteklassen. Lørdag spilles det fire semifinaler – for kvinner mellom Vipers og Larvik og som i fjor Sola mot Storhamar! På herresiden skal KRS Topphåndball prøve å finte ut Elverum, mens fjorårsmester Kolstad møter våre overmenn i Haslum.

Arkivbilde fra fjorårets G20-finale mellom Nærbø og Charlottenlund

Det er mulig å kjøpe både helgepass, dagspass og enkeltbilletter. Mer billettinformasjon finner du her og på Final8 sin egen nettside finner du alt som er verd å vite om norsk håndballs festhelg! Og selv om ikke vi er representert dette året – så finner vi to Nærbøjenter i kvinnenes semifinale – både Kaja Horst Haugseng og Ine Marie Terland er å finne i Steffen Stegaviks Sola-tropp. Bli med på håndballfest i Arendal!