Kvartfinale-exit i Nadderud Arena – Nærbø

Kvartfinale-exit i Nadderud Arena

Lysten til å revansjere tapet i ligakampen i Nadderud Arena for en liten måned siden var ikke nok til å dra hjem seieren i cupfinalen onsdag kveld. Haslums miks av sultne unggutter og erfarne elitespillere kjempet Nærbø ut av stilen i andre omgang og kunne feire semifinaleplass.

I motsetning til forrige kamp mellom onsdagens kvartfinalemotstandere ble det en jevnspilt første omgang. Jevnspilt betyr ikke det samme som målfest – da pausesignalet lød stod det 11-11, et resultat som reflekterte en omgang med forsvarsspill, tekniske feil, utvisninger til hjemmelaget og målvaktsprestasjoner på begge sider.

Etter hvilen kunne det virke som vi hadde skrudd klokken tilbake til førsteomgangen fra oppgjøret 1.oktober. Haslums gutter jobbet knallhardt i forsvar og ble belønnet med kontringsmuligheter som de sikkert omsatte i scoringer mens de blåkledde slet med å finne vei gjennom den røde muren foran Nicolai Wiig. Ti minutter ut i kampens siste omgang hadde Nærbø kun scoret 3 mål mot Haslums 6.

Takket være redninger fra Nærbøs beste Halvor-Elias Nærland klarte gjestene å redusere forspranget til to mål, men nærmere kom de aldri onsdag kveld. En solid gruppe bortesupportere måtte innse at det heller ikke dette året ble tur til Arendal og Final8 – Haslum kunne til slutt slippe jubelen løs for 27-22 seier mot Nærbø.