Andreas Lervik til Bergen Håndball

Andreas Lervik bytter ut BI-studier i Stavanger og håndball i Sparebanken Vest Arena med studier i Bergen og melder overgang til 1.divisjonslaget Bergen Håndball. 

Andreas, som er 2002-modell, spiller fast på 2.divisjonslaget til Nærbø og har deltatt på treninger med elitelaget. Han har også vært med i troppen i flere eliteseriekamper og står bokført med to spillemål i sesongen 2022-23. I starten på desember var han en del av laget som spilte seg frem til finale i G20NM og forrige sesong var han en del av troppen som vant EHF European Cup. Overgangen til Bergen Håndball betyr at Andreas går glipp av G20NM-finalen 25.februar. 

Til Jærbladet uttaler Andreas at han går til Bergen Håndball fordi han føler det er best for hans utvikling som håndballspiller. Nærbø sitt 2.lag kan som kjent ikke rykke opp til 1.divisjon og hoppet opp til elitelaget er pr. dags dato for stort til å få fast spilletid. I Bergens spillerstall finner vi også et annet kjent Nærbønavn – Andreas blir gjenforent med venstrekant Jon Obrestad Salte som meldte overgang fra Stavanger IF til Bergen Håndball før årets sesong. 

Andreas Lervik bytter nå ut den blå og hvite drakta med mørkeblå drakt i Bergen Håndball

Jærbladet artikkel om Andreas sin overgang kan du lese her.

Vi ønsker Andreas lykke til i Bergen.