Ulvene venter i Rakkestadhallen

Det er et lag i form Nærbø står ovenfor i Rakkestadhallen søndag kveld. En ti måls-seier over ØIF Arendal i samme hall for få dager siden ble den fjerde 2-poengeren på de fem siste kampene for Ulvene. En vanskelig utfordring for et Nærbø-lag som måtte gi tapt for serieleder Kolstad på torsdag etter en uke preget av sykdom og fravær. 

I det motsatte møtet i Nye Loen for ca en måned siden ble det poengdeling etter en scoring i absolutt siste spillesekund av Halden. Den kampen startet Nærbølaget glitrende og var klart best både i forsvar og angrep de første minuttene. Dessverre klarte ikke jærbuene opprettholde presset og det ble, som resultatet viser, en jevnspilt match. 

Søndagens kamp kan bli like jevnspilt. Halden har hjemmebanefordel og en god kamprekke i ryggen. Ikke minst har de en målvakt som har vært i kanonslag – danske Nicolai Neupart står registret med 147 redninger i serien så langt. Fremover på banen topper Truls Erik Grøtta scoringstabellen når vi sammenligner søndagens motstandere. Også Jonas Jensen og Jørgen Jansrud er spillere Nærbøs forsvar må se opp – i Nye Loen satte de tre nevnte Halden-spillerne 19 av Ulvenes 27 mål. 

Etter en positiv november har resultatene svingt mer for Nærbø i årets siste måned. Laget har kvalifisert seg til videre spill i EHF European Cup, men har gått på tap for både Drammen og Kolstad, pluss et NM-tap for onsdagens ligamotstander Elverum. En seier i Rakkestadhallen søndag hadde nok smakt godt for Fredrik Ruuds menn når vi snart går inn i juleferie og mesterskapspause. 

Kampstart i Rakkestadhallen er allerede klokken 16.00 søndag ettermiddag. Kampen kan du se på TV2Play