Ulvebesøk på Jæren – Nærbø

Ulvebesøk på Jæren

En uke er gått siden BSK var på besøk i Nye Loen og tok med seg ett poeng hjem til Oslo. Da var de to motstanderne naboer på tabellen. En uke senere og BSK har hoppet oppover på tabellen takket være seieren mot Fjellhammer tidligere i uken. Dermed har Nærbø fått en ny tabellnabo, som tilfeldigvis også er morgendagen kampmotstander – Halden Topphåndball.

Til tross for sin noe spinkle poengfangst så langt i REMA1000-ligaen kommer Nærbø fra en grei kamprekke inkludert cup og europacupspill. Ett tap, en uavgjort og fire seire er fasiten den siste måneden, nå sist med en sterk seier etter en mesterlig snuoperasjon mot slovenske RK Slovenj Gradec i helgen. «Hvorfor kan dere ikke spille like gode kamper i ligaen som i E-cupen» var hjertesukket fra en supporter. Og tro oss – guttene på laget er like lystne på seier mot Halden på onsdag som publikum på tribunen!

Halden Topphåndball har, som tabellen viser, også hatt en variabel start på sesongen. På sine seks siste kamper har de som Nærbø uavgjort mot BSK og tap mot Kristiansand å vise til, en knapp seier mot Sandnes og to tap mot Kolstad pluss kampen som overrasket de fleste – en 7-målsseier mot fjorårets suverene lag Elverum hjemme i Remmenhallen. 

Med seg i håndball-bagen til Nye Loen har Halden etter eget utsagn både plan A, B og C for å svar på hjemmelagets uforutsigbare forsvarsformasjoner. Vi tror nok at Fredrik Ruud og Rune Haugseng sammen med Nærbøspillerne også har sine planer klare for å beholde poengene i Nye Loen etter kampslutt. 

For en uke siden klaret vi å samle over 1000 tilskuere mot BSK – vi håper alle og noen til finner veien til hallen onsdag kveld når Nærbø skal prøve å temme poenghungrige ulver fra Halden. Husk at om du kommer kledd i blått er dere med i trekningen som 10 billetter til NM-kvartfinalen mot Elverum 27.november.

I mars laget Kafé Jærbuen ekstra rabalder på tribunen da Halden var på besøk.

Billetter kan dere kjøpe i Nærbø sin app eller på nett. Dere kan selvfølgelig også kjøpe billetter i døra kampdagen. Medlemmer under 16 år kan hente ut gratis billetter på felt E ved å bruke egen kode i appen. Kom på kamp – håndball er best i hall!

Morgendagens kampsponsor er Aarbakke AS