Nok en gang skal Nærbøs unggutter på tur og spille kamper med flagget på brystet for U-gutta (LM04). I første stopp er ScandIberico-turneringen som spilles i Oslo 27.-29.juli

Torger Edland, Lars Thomas Line, Marius Olseth og Lars Eirik Larsen har vært Nærbøs representanter på U-gutta de siste gangene Johnny Jensen og  Lars Thomas Lauritzen har tatt ut landslagstroppen. Denne gangen plusses Nærbø-gjengen på  med en – Jesper Edland er også tatt ut i 19-mannstroppen som skal spille kamper mot Portugal, Sverige og Spania i Nordstrand Arena som oppkjøring mot EM i august.

Er du i Oslo i slutten av juli og har lyst å se LM04 i aksjon? Billetter kan du kjøpe her. Hvis du heller vil følge med på skjermen streames kampene (bak betalingsmur) på Solidsport.

Før avreise til EM i Montenegro 2.-15.august minker troppen fra 19 til 16 spillere – blant de 16 er Torger Edland, Lars Eirik Larsen, Lars Thomas Line og Marius Olseth. Norge spiller i gruppe D sammen med Danmark, Slovenia og Serbia. Norge spiller 4.8, 5.8 og 7.8 – kampene kan du se på EHFTV.

Jesper Edland blir med resten av Nærbøtroppen til Danmark og treningskamper under Generation Handball-turneringen.