To tidligere og fire nåværende Nærbøspillere på tur med sine landslag – Nærbø

To tidligere og fire nåværende Nærbøspillere på tur med sine landslag

Mens andre nyter påskeferie er det full aktivitet for de yngre landslagene i påsken. Både LM02 (Juniorgutta), LM04(U-gutta) og LM06(Guttelandslaget) er på tur i disse dager.

Vår nye trener Fredrik Ruud er på tur med juniorgutta (LM02) til Frankrike der de skal spille to kamper mot Frankrike og Danmark/Egypt. Med seg i troppen har han to tidligere Nærbø-gutter; høyrekant Jonas Løge (VikingStavanger) og midtback Tord Lea Knutsen (Sandnes HK).  LM02 spiller sine kamper 14.4 og 16.4 – kampene kan sees på YouTube. Se her for tidspunkt.

U-gutta(LM04) har lenge hatt mange Nærbøspillere i troppen. I påsken har fire av våre spillere fått plass i troppen til Jonny Jensen og Jon Thomas Lauritzen: Torger Edland, Lars Eirik Larsen, Marius Olseth og Lars Thomas Line . U-gutta har reist til Algarve og skal spille tre kamper mot Portugal fra 14.04 til 16.04. Tidspunkt og stream for kampene kan du finne her

LM06(Guttelandslaget) er det tredje laget på tur, også de til Frankrike. De skal spille kamp 15.04 og 16.04 mot Frankrike. Det er ikke laget ut noe stream til disse kampene foreløpig.