At være så heldig, at få lov at være en lille del af denne flotte klub og dette lag, har været en fornøjelse. 
Jeg startede i klubben under pandemien. Dette gjorde, at jeg først på slutten af min tid i klubben fik opleve, hvilket samlingspunkt Loen er for Nærbø. Der er altid liv og masse barn og ungdommer i aktivitet, såvel inde som ude. Det er noget som varmer et foreningshjerte, og har givet mig masse motivation og glæde. 

Foreningshjertet er også blevet inspireret, af de fantastiske frivillige i klubben. Uden jer, er det ikke muligt at få alt det til, som klubben får til – I ER HELT RÅE👊 🙏

Tak også til administrationen og klubbens bestyrelse, der hver dag har arbejdet for at give os de bedst mulige arbejdsforhold.

A-laget – det har været en tid, som jeg vil se tilbage på med stor glæde. Fra første dag, har jeg følt mig velkommen og taget godt imod. Jeg håber, at jeg har kunnet bidrag til videre udvikling for såvel laget, som enkeltspillerer. Ser frem til at følge laget videre fra ydersiden, og er helt sikker på at udviklingen vil forsætte. Gutter, I er vildt goe og forsætter at imponerer. Ikke bare på, men også udenfor banen. 

Harald, at være med dig i din sidste sæson, har været en fin oplevelse. Dit gode humør og alle dine andre kvaliteter, fra digt til bevægelighedstræning. Kos dig på job og ikke mindst på hytten. 
Trond, det er en flot udvikling som har været i klubben gennem de sidste mange år. Her har du bidraget meget og ledet klubben i en rigtig god retning. 


Rune, det har været en fornøjelse, at bruge mange timer med dig. At få være med på et lille stykke af vejen, med dette laget har været veldig inspirerende og givende. Den jobben du (Robin og Marc) har gjort er bare fantastisk bra. Tak for gode diskutioner og ikke mindst fantastiske oplevelser. 

Jeg vil gerne slutte, som jeg startede – Tusind tak for mig. 
Vi ses – Heine