Heine Ernst Jensen blir hovedtrener i ØIF Arendal etter årets sesong. Heine er i dag hovedtrener i Nærbø og med en kontrakt som opprinnelig binder treneren ut sesongen 2022/2023. ØIF Arendal har løst Heine fra denne kontrakten.

– Det har vært en respektfull dialog mellom klubbene som raskt førte til en god løsning som alle parter lever godt med, det fortellersportslig leder /daglig leder i de to klubben Trond Knutsen i Nærbø og Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i ØIF Arendal.

– Det var ikke vår plan eller vårt ønske ikke å miste Heine nå. Vi har allikevel respekt for hans ønske om å være med på den satsingen som skjer i Arendal. Hvor bl.a. arbeidssituasjon med dagtidstreninger gir Heine og hans familie en bedre totalsituasjon, uttaler Knutsen.

Dette er hva hovedpersonen, Heine Ernst Jensen, selv sier om overgangen: -Dette er en spesiell dag for meg. Jeg kommer til at forlate en flott klubb med mange gode mennesker, som gjør et stort stykke arbeid for klubben. Rune Haugseng er helt fantastisk å jobbe sammen med, noe jeg virkelig nyter. Og Nærbø har ikke minst en fantastisk spillergruppe, som jeg har vært og er glad for at jobbe med.

– Jeg ser samtidig frem til å komme til en klubb med gode forutsetninger for å kunne være med i den spennende utvikling norsk herrehåndball går i inn i . Gode spillere, kollegaer, administrasjon og alle rundt klubben ser jeg virkelig frem til å møte. Det at kunne arbeide med spillerne på dagtid, gir noen nye muligheter, som passer godt for både familien og meg.

Heine Jensen under lørdagens kamp mot CSM Foscani 2007 i Nye Loen