Kampene kommer tett som hagl fremover! Ny kamp igjen i morgen, denne gangen vår første kamp i årets NM runde. Vi kommer inn i NM-konkurransen i 3.runde og møter Viking Håndball, som slo Stord klart 41-27 i cupens 2.runde for to uker siden. Viking, som rykket ned fra forårets REMA1000-ligaen, har ikke startet sesongen enda. De spiller sin første seriekamp førstkommende søndag, men først skal de altså måle NM-krefter mot storebror fra sør.

Theodor er ikke helt enig med dommer under fjorårets ligaoppgjør mot Viking i Nye Loen

Viking og Nærbø har en ting til felles fra NM i fjor – begge tapte for Elverum. Viking måtte se seg slått i 4.runde, mens Nærbø som kjent tok seg helt til cupfinalen før de måtte strekke våpen mot det som de siste årene har vært Norges beste lag. Nå er Viking første hinder på veien mot et eventuelt nytt eventyr.

Vi forventer tøffe tak fra Vikings forsvar også i morgen

Fjorårets REMA1000-liga ble amputert av Covid-19, og vi fikk aldri spilt bortekampen mot Viking i Stavanger. Når vi nå endelig får ta turen til Stavanger Idrettshall for å møte de mørkeblå skiller det en divisjon mellom oss. Det betyr slett ikke at vi kan ta lett på oppgaven, vi forventer at Viking kommer til å gi oss hard kamp om 4.rundeplassen. 

Billetter til kampen kan kjøpes her – ta turen inn til byen så gir vi Viking kamp både på tribunen og på banen! Kampstart er klokken 20.00 og kan også sees på Håndballtv+ for 99,-

I september setter Nærbø Herrer fokus på gullsløyfen og kampen mot barnekreft. Vi støtter det lokale Markus-løpet som arrangeres 11.september til inntekt for barnekreftforskning og Kreftomsorg Rogaland. Meld dere på og støtt løpet på vippsnr #590794

Tabell NM Senior Menn 2122