En uke etter sist kamp i Sandefjord går turen til…..Sandefjord igjen. I stedet for Runarhallen og NM-kamp skal vi til Jotunhallen og Nærbøs femte kamp i REMA1000-ligaen. 

Der vi har vært i flytsonen i serieåpningen og vunnet fire av fire kamper, har Sandefjord stampet i motvind i sine fire kamper så langt. Elverum, ØIF Arendal, Runar Sandefjord og Halden har alle hindret søndagens kampmotstender fra å ta sine første poeng i ligaen og de ligger pr dags dato sist på tabellen. Det ønsker de å endre på og Sandefjord-trener Einar Veierød har uttalt at det er nå ligaen starter for alvor for hans lag.

John har hatt en flott start på sesongen på sin venstrekant. I cupkampen mot Runar ble han kåret til banens beste Nærbøspiller med 9 mål. Ja takk til reprise på søndag, John!

Har NM-tapet mot Runar stoppet flytsonen vår? Hvor sultne er Sandefjord på å snu trenden og ta sine første poeng? Vi tviler på at Nærbøspillerne er særlig lystne på å vende hjem fra Sandefjord med tap for andre gang på en uke. Men som TV2 i sin tid sa: «Se hva som skjer» – klokken 15.30 på Jærbladet/Direktesport. 

Her kan klikke deg inn for å bli med i konkurransen om å bli årets tipper!

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 2122