Jubelrusen etter onsdagens kvartfinale har lagt seg. Allerede dagen etter var fokus rettet inn mot neste oppgave – ØIF Arendal hjemme i deres egen storstue Sør-Amfi. ØIF Arendal har som ventet lagt beslag på en av de tre øverste plassene på tabellen i REMA1000-ligaen. Det er dermed en tøff utfordring som venter Nærbø i Arendal i morgen.

Arkivfoto fra siste sluttspillkamp i Sør Amfi 2019

Det har vært en travel, men bra start på sesongen så langt for oss som ligger plassert på en god 6.plass så langt. ØIF har prestert enda litt bedre og ligger på en andreplass, tre poeng bak serieleder Elverum.

Sindre flyr høyt under fjorårets hjemmekamp mot ØIF Arendal. Arkivfoto

Kampene i Sør Amfi har alltid vært preget av kamp både på banen og tribunen. Som en av arenaene i REMA1000-ligaen som ligger nærmest Nærbø har det tradisjonelt alltid vært mye blått på tribunen i Arendal, hvem kan vel glemme sluttspillkampen der for noen år siden. I morgen blir det nok dessverre kun kamp nede på spilleflata – Covid 19 har sørget for det. 

Arkivfoto fra sluttspillkampen mot ØIF Arendal for to sesonger siden hjemme i Loen

Den viktigste kampen er nå likevel den som foregår på banen. Skjebnens og trekningens ironi ville at første motstander i REMA1000-ligaen også er NM-motstanderen som dukket opp fra trekningsbollen torsdag. Til tross for det skal ikke morgendagens kamp sees om en generalprøve, men en kamp som står godt på egne ben og lever sitt eget liv. Ryktene vil ha det til at ØIF ser for seg seier og en lang tur hjem for oss…..vi tenker at veien hjem blir like lang uansett, men ganske mye lystigere med to poeng i bagasjen.

Kampen kan sees på Jærbladet/Direktesport klokken 17.00 i morgen, lørdag 10.oktober. (abonnement)

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 2021