Vi går 23 dager tilbake i tid. Det er to minutter igjen å spille denne torsdag kvelden og på Nærbø sin benk går Heine og gratulerer spillerne med smil og high five. ØIF kan umulig ta igjen forspranget etter at Tord Aksnes Lode setter inn 28-24. Mens 200 jublende Nærbøsupportere står og jubler mot spillerne blir Nærbø offisielt cupfinalist for første gang. Og i morgen kommer den tapende semifinalisten ØIF Arendal tilbake til Nye Loen.

Tord, Mike og de andre var ikke å stoppe for ØIF 12.november. I morgen får ØIF Arendal en ny sjanse til å tukte Nærbø på egen parkett.

Siden den novemberkvelden har resultatene i REMA1000 ligaen gått litt motsatte veier for morgendagens motstandere. Nærbø har slått Haslum og Fyllingen Bergen klart hjemme og tatt sitt første poeng noensinne mot Drammen på bortebane. ØIF Arendal klarte å reise seg kampen etter semifinalen og vinne mot Halden på bortebane før de noe overraskende snublet mot Sandefjord sist helg.

Vegard Bakken Øien var stor i semifinalen. Kan han komme opp på samme redningsprosent i morgendagens kamp er muligheten stor for at poengene blir igjen i Nye Loen

Og mens vi snakker om sist helg så må vi vel kunne si at med tanke på tabellplassering gikk det meste Nærbø sin vei uten at laget spilte i det hele tatt. ØIF tapte som nevnt mot Sandefjord, Viking dro til med en seier over Kolstad, Halden banket Runar på bortebane og FyllingenBergen klarte dra i land uavgjort mot Bækkelaget. Det må kunne sies å være en god søndag uten engang å ha puttet fingrene i klisterboksen!

Andreas og Tord prøver å holde kontroll på ØIFs Laurits Mo Rannekleiv i forsvar…..det er fort en tomannsjobb!

Så til morgendagen – ØIF Arendal er garantert ute etter å revansjere både semifinaletapet og tapet mot Sandefjord. Dagene da ØIF undervurderte sin jærske motstander er nok definitivt over, her må alle stille skjerpet til kamp for å kunne ha håp om å matche resultatet fra  23 dager siden. Det gjelder også dere på tribunen! Så la trommene drønne, hendene klappe og stemmebåndene vibrere – både i hallen og hjemme i stua! Vi er klar til kamp i morgen – velkommen tilbake til Storfjoset ØIF Arendal.

Vi forventer det blir tøft både fremover og bakover i morgendagens kamp også

Så til slutt den vanlige oppfordringen ift smittevern i hallen. Smittetallene på Jæren er for tiden stabile og vi har fortsatt lov å ha 200 tilskuere tilstede. Her er de etterhvert så velkjente koronavettreglene til dere som skal se kampen i hallen.

  • Hold deg hjemme om du føler deg syk
  • Hold 1 meter avstand i køen inn i Loen….dørene åpnes ikke før en time før kampstart
  • Bruk spritstasjonene ved inngangene. Følg instruksjonen til kampvertene.
  • Hold avstand til andre tilskuere – sitt kun på oppmerket plass. 1-meter regelen på tribunen gjelder også for familiemedlemmer
  • Bruk trappene opp til tribunene. Ingen fra tribunene skal ned på spilleflaten før, under eller etter kamp. Dette gjelder også i pausen
  • Bruk Vipps eller kort i kiosken
  • Hvis ballen kommer opp på tribunene under oppvarming eller kamp skal den ikke røres av publikum. Spillerne må selv hente ned igjen ballen
  • Hold avstand også etter kampen, hold igjen så ikke alle går ned trappene samtidig
  • De som sitter på høyre side av glassburet bruker trappen mot skolen, de som sitter til venstre for glassburet bruker trappa mot parkeringsplassen. Tøm tribunen rekkevis for å holde avstand til andre ned trappene.

Dere som ikke har fått billett kan se kampen på Jærbladet/Direktesport.

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 2021