To kamper, en hjemme og en borte, to seire og fire poeng. Det er fasit etter de to første rundene i REMA1000-ligaen for vår del. Onsdag er det på ny kamp i Nye Loen – denne gangen er det nyopprykkede Tønsberg/Nøtterøy som kommer til Jæren for å måle krefter.  

Tønsberg/Nøtterøy rykket opp til REMA1000 ligaen i vår etter å ha slått Viking Håndball over tre kvalifiseringskamper. Til nå har de kun spilt en kamp i årets sesong, den endte i et 4-måls tap på hjemmebane mot Bækkelaget. Før og etter kampen mot Bækkelaget har de spilt NM-kamper og er som oss klar for 4.runde i cupen. 

Morgendagens bortelag er kanskje nye i REMA1000-ligaen selskapet, men det betyr ikke at vi skal ta lett på oppgaven. Forsvarsspillet fra kampene mot Bergen og Kolstad på opprettholdes for å forstyrre bortelagets skuddforsøk, samtidig som vi må finne flyten i eget angrepsspill. 

Nok en gang er alle 500 billetter som er tilgjengelig til kamp forsvunnet få timer etter de ble lagt ut til salg. Vi er veldig glade og stolte av at vi har et så trofast og entusiastisk publikum og håper vi kan underholde dere med en god kamp og 2 nye poeng i Nye Loen. 

Morgensdagens kampsponsor er Liv Klær og Gaver som stiller med bestemannspremie til begge lag

Kan Halvor-Elias og de andre Nærbøspillerne på ny juble i Nye Loen onsdag kveld?

Til dere som ikke har fått tak i billett – kampen kan sees på Jærbladet sine nettsider (abonnement)

I september setter Nærbø Herrer fokus på gullsløyfen og kampen mot barnekreft. Vi støttet det lokale Markus-løpet som ble arrangert 11.september til inntekt for barnekreftforskning og Kreftomsorg Rogaland. Dere kan fortsatt støtte løpet gjennom Vippsnr #590794

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 2122