Ny onsdag – ny kamp i REMA1000-ligaen. Morgendagens kamp blir Nærbøs tredje kamp på en uke, med muligheten for en tredje seier på like lang tid. Motstander Haslum har ikke hatt et like intenst kamp-program de siste ukene og kan vise til en resultatrekke med seier- uavgjort-tap sine siste tre kamper. Det ligger an til en tøff og jevn kamp i Nye Loen onsdag kveld. 

Morgendagens kamp markerer at Nærbø er halvveis i sin ligasesong. Med 12 spilte kamper  så langt ligger de på 6.plass med 14 poeng, like mange poeng som Halden har på plassen over og kun ett poeng unna fjerdeplassen til ØIF Arendal.  5 plasser og 6 poeng lengre bak  finner vi  Haslum, á poeng med Tønsberg Nøtterøy som ligger under streken. 

La ikke tabellen lure dere! Haslum har alltid vært et vanskelig lag å ta poeng fra. De hadde en vanskelig start på sesongen med Runar, Elverum og ØIF som sine første motstandere, kamper som alle endte med tap. Totalt på sine 12 spilte kampene står Haslum med  4 seire, 2 uavgjort og 7 tap. Det må også nevnes at Haslum i november fikk inn to spillere på månedenes lag. Både deres hurtige høyrekant Nicolai Strickland og strekspiller Vegard Sørlie Tennfjord har fått plass på november laget til Norsk Topphåndball. 

Haslums poengfangst de siste seks kampene i REMA1000-ligaen– 0-1-2-2-1-0 = 6 poeng

Nærbøs poengfangst de siste seks kampene i REMA 1000-ligaen – 0-0-2-0-0-2=4 poeng

Historikken mellom de to lagene de siste tre sesongene viser at Nærbø har vunnet to, Haslum har vunnet 1 og to kamper (begge i 2019/20 sesongen) har endt uavgjort. 

Desember er travel for Nærbølaget – sist onsdag var de på togtur til Kristiansand og hentet hjem en kjærkommen seier i REMA1000-ligaen mot KRS Topphåndball. På lørdag holdt de fest i Nye Loen da de beseiret Pallamano Conversano fra Italia og tok seg videre i EHF European League. Klarer de å fortsette den positive trenden de er inne på mot Haslum? Svaret får vi onsdag kveld – kampstart er klokken 18.00.

Morgendagens kampsponsor er slakter R.Skretting fra Varhaug. Kampen kan sees på Jærbladet (Direktesport) fra klokken 18.00

Da billettsalget ble åpnet på lørdag kveld var det ingen begrensninger i forhold til arrangement – som kjent endret dette seg i kveld etter regjeringens pressekonferanse med nye tiltak som gjelder fra natt til torsdag.

Vi oppfordrer alle på det sterkeste til å bruke munnbind og holde en meters avstand på tribune og ved ankomt/utgang fra hallen. Føler du deg syk – bli hjemme! Alle som har kjøpt billett til kampen kommer inn – men sett seg med en meters avstand til andre på tribunen. Hvis dere tilhører samme kohort kan dere sitte nærmere enn en meter.

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 2122