Den som venter på noe godt…..

Det er over 8 måneder siden vi spilte en ligakamp i Nye Loen. Da var det grønnkledde Fjellhammer som stod på motsatt banehalvdel og 200 publikummere kunne se hjemmelaget slite seg til et uavgjort resultat. Ingen av oss så for oss at det skulle gå over et halvt år før vi kunne se kamp i Loen igjen. Nedstenging, karantene, smittevern, covid-test og vaksine har blitt innlemmet i dagligtalen – blå vegg, #fullhall, #stolteøyeblikk og #blodsnåttogjulig virket som en evighet siden.

Sindre Heldal kom til Nærbø fra FyllingenBergen – før årets sesong har han flyttet videre til Elverum og FyllingenBergen har skiftet navn til Bergen Håndball

Endelig skal vi få spille offisiell ligakamp igjen – i morgen møter vi Bergen Håndball til første kamp i REMA1000-ligaen 2021-22. Aldri hørt om Bergen Håndball sier du? Hvis vi sier Fyllingen/Bergen nikker du nok mer gjenkjennende. Samme lag møtte vi i serieåpningen i fjor, da i på deres hjemmebane, og kom hjem med en 3-målsseier – for første gang kunne vi feire seier i åpningskampen

I morgen gjør vi en ny ting for første gang – vi serieåpner på hjemmebane! Hva annet er nytt i Storfjoset? Sindre Heldal har flyttet videre i sin karriere og serieåpner i dag for sitt nye lag Elverum. Sindre har vært vår toppscorer de siste sesongene og det vil være naivt å tro at vi ikke vil merke savnet av ham. John Thue og nykommer Gustav Halvorsen vil tre inn i Sindres spor på venstrekanten. Med Stian Vigre og Lasse Hamann-Boeriths ute med kneskader er alternativene på høyresiden noe færre, ellers er troppen den samme som i fjor. 

Tord og Rassin Haugseng er klar for å spille foran publikum i Nye Loen igjen

Oppkjøringen har vært tøff – et bevisst valg fra Rune og Heine på trenerbenken. Med stort sett samme gjengen på banen som de siste sesongene bør vi kunne dra fordel av å kjenne hverandre såpass godt. Samtidig har vi mistet overraskelsesmomentet hos de andre lagene – ved å ende på sluttspillplass de tre siste sesongen har vi vist hva vi er gode for gang etter gang. De som liker å se inn i fremtiden har da også tippet oss rundt samme plass i årets sesong…et sted mellom 6. og 8.plass. 

Kan Halvor-Elias juble sammen med de 500 på tribunen i morgendagens kamp?

Dagens kampsponsor er Circle K Nærbø. Trond har laget til «goodiebag» til begge lags beste spiller og en ekstra som blir trukket blant sesongkortholdere.

Nå er vi klar til å ta imot Bergen Håndball i Nye Loen i morgen foran «utsolgt» hall – i disse tider betyr det 500 solgte billetter. Det er free seating – dvs nesten, du kan kun sitte på de grønne merkene, både på benk og seter. Husk å holde avstand i kø på vei inn i hallen og ved kjøp i kiosken. Vel møtt til kamp – vi gleder oss til å se dere igjen.

For dere som ikke har fått tak i billett kan dere se kampen på Jærbladet/Direktesport (abonnement)

Vi vil også benytte anledningen til å takke Jonas Edland, som har siste arbeidsdag i Nærbø i dag, for innsatsen som markedssjef de siste åtte årene. Vi setter stor pris på jobben du har gjort disse årene!

#himmelenæblåe #stolteøyeblikk #nærbøpåkartet

NB! I morgen fra klokken 17.00 er det drop-in Covid-vaksinering i Ståvå for alle over 18 år. Hvis du ikke har hatt tid eller anledning før – nå kan du svinge innom Loen før kampen og bli vaksinert!

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 2122