Den andre semifinalenkampen mellom Nærbø og Elverum fant plasss i Nye Loen tirsdag 10.mai. Før kampen rommet Nye Loen mye optimisme – flere sterke resultat på hjemmebane den siste tiden og en til tider jevnspilt første kamp borte i Terningen Arena bidro til at flere kjente på et håp om seier og en mulig fjerde kamp i Nye Loen i slutten av mai.

Den optimismen satte bortelaget en effektiv stopper for de første minuttene – fra Kasper Thorsen Lien satte Elverums første ball i Nærbøs mål til de ledet 2-8 gikk det elleve minutter. En så stor ledelse gir ikke mesterlaget fra seg, ei heller på tirsdag. Selv om hjemmelaget fikk summet seg litt utover omgangen var det aldri tvil om at bortelaget kunne gå til pause med en solid ledelse. Til slutt var differansen mellom de to lagene 7 mål i Elverums favør de første 30 minuttene.

Kampen fortsatte i samme spor etter pause. Uten sjanse å ta igjen Elverums forsprang fikk flere av de mest sentrale Nærbøspillerne hvile store deler av omgangen. Andre omgang ender med +3 mål til Elverum og gjestene vinner kampen med ti mål til slutt. Josip Vidovic ble kåret til bortelagets beste spiller, mens 18 år gamle Torger Edland fikk samme utmerkelse for hjemmelaget. Begge spiller fikk et gavekort fra kampsponsor Jærbladet

Med  2-0 i kamper og hjemmekamp i tredje semifinale nærmer Elverum seg en ny sluttspillfinale. Onsdag 18.mai reiser Nærbø på ny til Elverum til det som kan bli jærlagets siste kamp i årets hjemlige sesong.