Nærbø spiller lørdag kveld sin andre kamp i årets REMA1000-liga, kun tre dager etter 2-målstapet mot Kolstad. Der det på onsdag stod en mulig fremtidig mester på motsatt banehalvdel er det nå en trippelmester i hvitt og sort som står for tur i sesongens første hjemmekamp. Elverum serieåpner i Nye Loen og for en de sorte og hvite blir lørdagens kamp ekstra spesiell. 

Elverum deler noen trekk med onsdagens motstander Kolstad – begge lag er tippet i toppen av tabellen og begge lag har flere nye spillere som skal finne sin plass i spillergruppa. Blant Elverums ny-signeringer finner vi også Andreas Horst Haugseng som før første gang skal duellere mot sine gamle lagkamerater.

En serieåpning mot to ligafavoritter innen en uke virker kanskje ikke som et drømmescenario, men som en av Nærbøs spillere nevnte tidligere – heller nå enn senere i sesongen når lagene er mer samspilte og kjenner hverandre bedre på banen. Onsdagens ligastart viste at Nærbø fortsatt kan bite fra seg, men også at de trenger tid. En trøblete serieoppkjøring med få treningskamper med fullt lag gjør også hjemmelaget har sine utfordringer – noe som til tider ble synlig i Kolstad Arena.

Følg Nærbø også på bortekamper med Håndballpakka på TV2Play

Å ta poeng fra Elverum blir ingen lett oppgave – på papiret er de en bredere og sterkere tropp enn Nærbø. Men Nye Loen har aldri vært en lett arena å komme til  – vi håper Nærbø-publikummet møter opp lørdag kveld for å heie oss frem og gi Joachim, Kasper og Gustav noe de gleder seg til – et Loen med skikkelig trøkk!

Kampsponsor: Kafé Jærbuen

#stolteøyeblikk #blodsnåttogjuling #fullhall

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 2223