Et hinder vi IKKE hoppet over i fjorårssesongen var å ta poeng fra Drammen. Turen til elvebyen i fjor høst endte i et klart 6-målstap. I hjemmekampen i mars hadde vi gjestene lenge i kne før vi måtte se oss slått med 3 mål. Siden målforskjellen har sunket med 3 mål pr kamp skulle vel logikk tilsi uavgjort i morgendagens batalje mot serielederen da?

Men håndball er ikke logikk – det har to seire over Elverum på hjemmebane vist. Nå går vi for en ny milepæl i morgendagens kamp: å slå Drammen for første gang og fortsette seiersrekken i Nye Loen. Den er pr dags dato på smått utrolige 10 kamper – sist Nærbøguttene måtte gå av parketten i Nye Loen uten poeng var faktisk sist gang Drammen kom på besøk!

Spillere og støtteapparat er topp motivert for å beholde Nye Loen sitt rykte som et fort og da trenger vi samme støtten som vi hadde fra tribunen sist uke – vi trenger vår 8.mann! Møt opp og støtt jakten på den første seieren over Drammen! Billetter kan kjøpes i appen eller på https://narbo.woow.no/?fbclid=IwAR39joBM3FWdpTNqPRtBy8TAw8-B0tzl-84pBTfHELRQJPez-lYGO0Q9-jI#!/match/detail/300

Sist, men ikke minst gratulerer vi Andreas Horst Haugseng med dagens uttak til rekruttlandslaget! Vel fortjent!

#fullhall #nærbøpåkartet #stolteøyeblikk #blodsnåttogjuling

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 1920