Etter 14 dagers kampfri er det endelig klart for å kjempe om nye poeng! Som mange har spådd er REMA-1000 serien denne sesongen jevnspilt. Alle kan slå alle, det har ikke minst Nærbø vært med å bevise med seier hjemme mot Elverum og bortepoeng i en grøsser av en kamp mot Haslum. Vi kan virkelig snakke om #nærbøpåkartet.

Sist gang Nærbø tok imot Bækkelaget Elite i Loen markerte et tydelig taktskifte – den kampen endte med hjemmeseier 38-31. Det var riktignok ikke de første eliteseriepoengene Nærbø tok, men etter denne seieren ble det ikke tap på hjemmebane før Drammen var på besøk for en knapp måned siden. Den statistikken vil vi gjerne ha tilbake igjen, og vi starter gjerne med nok en seier mot Bækkelaget på søndag.

Bækkelaget ligger på 4.plass på tabellen før morgendagens kamp, Nærbø ligger på 9.plass. Selv om lagene ligger i motsatt ende av tabellen er det kun 4 poeng skiller dem og alt skal ligge til rette for en spennende og jevnspilt kamp. Møt opp i Nye Loen søndag kl. 18.00 og sørg for #fullhall og full trøkk på tribunen. Vi gleder oss til å dele flere #stolteøyeblikk med dere og skal gi #blodsnåttogjuling for 2 poeng!

Billetter kan kjøpes i appen eller her

Husk også spillernes innsamling til Movember-kampanjen gjennom hele november.

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 1920