Fjellhammer har siden de rykket opp til REMA1000-ligaen vist at de absolutt ikke er en kasteball. Under fjorårets besøk i Lørenskoghallen ledet de klart etter første omgang før vi klarte å snu kampen og vinne andre omgang og kampen til slutt. I morgen vil de nok en gang prøve å stikke kjepper i hjulene for vår poengfangst. 

Mike kriger seg forbi Fjellhammers forsvar under fjorårets kamp i Nye Loen

Vi står med 3 seire av 3 mulige etter sesongens første kamper. Ingen storseire, men slitekamper der initiativet har svingt vår vei i sluttminuttene. Fjellhammer slo til med seier over Drammen, laget våre trenere har tippet på førsteplass i årets liga, i sin sesongdebut. I sin andre kamp måtte se seg slått av Bækkelaget, men ikke før de hadde gitt dem kamp til siste slutt.

Vegard har hatt en flott start på sesongen. Vil han fortsette å stenge målet på onsdag?

Morgendagens kamp er starten på en rekke med tre bortekamper før vi returnerer til Nye Loen. Fjellhammer, Sandefjord og Runar-Sandefjord (NM) står for tur før neste hjemmekamp. Skal vi reise fra Lørenskoghallen i morgen kveld med 4 av 4 må vi være påskrudd både fremover og bakover på banen fra start. Vi gleder oss til kamp, ryktene sier det kommer til å være noen blå på tribunen – det setter vi stor pris på. Dere som må være hjemme på Jæren kan se kampen på Jærbladet/Direktesport (abonnement)

I september setter Nærbø Herrer fokus på gullsløyfen og kampen mot barnekreft. Vi støttet det lokale Markus-løpet som ble arrangert 11.september til inntekt for barnekreftforskning og Kreftomsorg Rogaland. Dere kan fortsatt støtte løpet gjennom Vippsnr #590794

Klikk her for å levere DIN bong i kampen om å bli årets beste tipper!

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 2122