Etter en januar måned med rødt,hvitt,blått og ”Heia Norge” er vi nå klar for å legge bort det røde og rope ”Heia Nærbø!” igjen. Vi har hatt en god treningsperiode i ukene med spillefri, inkludert grytidlige styrketreninger og en liten treningsleir i Danmark. Nå er vi klar for å legge ned #blodsvetteogjuling på parketten igjen og vi starter med et brak – borte mot serieleder Elverum. Faktisk har kun et lag slått serieleder til nå i årets sesong…og det er laget som ligger på femteplass på tabellen – Nærbø Herrer.

De to siste kampene mot Elverum har vi tatt imot dem hjemme i Nye Loen. Det er vel ingen med blått og hvitt hjerte som kan glemme resultat og stemning fra de kampene. Terningen Arena har vi ikke besøkt siden starten av sesongen 18/19 – da ble vi sendt hjem med et timålstap.

Når vi nå setter kursen mot Innlandet føler vi oss klar til å sette #nærbøpåkartet igjen. Hjemmelaget er en naturlig favoritt, men vi har vist tidligere i år at vi kan bite fra oss på bortebane også. Vi har ikke tapt på de siste fem kampene og ønsker å fortsette den rekka.

Vi gleder oss til å kaste i gang eliteserien igjen, oppleve nye ”stolteøyeblikk” og gi Elverum kamp om de to poengene. Hvis du ikke har tatt turen til Terningen Arena kan du følge kampen på direktesport.no/Jærbladet lørdag 1.februar klokken 15.00

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 1920