Det er liksom opplest og vedtatt at Nærbø har sine beste kamper på hjemmebane. Nye Loen kalles et fort og en arena de andre REMA1000-lagene har respekt for. Som så mye annet i 2020 er også den statistikken litt mot normalt – av Nærbøs 11 poeng er flesteparten tatt på bortebane! Nå skal det sies at det er mange av de forventa topplagene har vært på besøk i Nye Loen i høst og selv om de har tatt med seg poengene når de har reist hjem igjen har de måtte kjempe hardt for dem. 

Vi spår det kommer til å smelle i forsvar hos begge lag i morgen også. Arkivfoto fra november 2019

I morgen er det bortekamp igjen. Destinasjonen er hovedstaden og Nordstrand Arena. Det begynner å bli en stund siden Nærbø slo Bækkelaget. Faktisk må vi helt tilbake til november 2018 før Nærbø har kunnet juble for seier mot de gul- og blåkledde. Det gjør bare lysten til å ta med seg hjem to poeng ekstra stor. For å få til det må toppscorer Emil Midtbø Sundal temmes. Med toppscorertittelen fra de tre siste eliteseriesesongene er han godt i rute til samme tittel igjen med 71 mål til nå. 

Rassin prøver å finne hull i BSK sitt forsvar i november i fjor.

Forsvar og keeper blir to nøkkelord i morgendagens kamp – her må #blodsnåttogjuling igjen finnes frem for å gå seirende av banen. Så får vil historien vise om Nærbøs gode bortestatistikk i 2020-21 sesongen fortsetter. Kampstart klokken 17.00 – kampen vises på Jærbladet/Direktesport (abonnement) 

Tabell REMA 1000-ligaen Menn 2021