To seire og en uavgjort for U-gutta i Portugal – Nærbø

To seire og en uavgjort for U-gutta i Portugal

Jonny Jensen og Jan Thomas Lauritzen hadde funnet plass til fire Nærbøgutter til LM04s turnering i Portugal i påsken. Lars Eirik Larsen, Torger Edland, Lars Thomas Line og Marius Olseth takket alle for tilliten ved å skrive seg på scoringslista i løpet av de tre kampene som ble spilt.

Første kamp for U-landslaget ble spilt på ettermiddagen skjærtorsdag 14.april. Motstander Portugal ledet med tre mål til pause, men de norske guttene snudde kampen i andre omgang og vant til slutt 29-26. Tre av de fire Nærbøguttene tegnet seg på scoringslista: Lars Eirik Larsen (6), Torger Edland (4) og Lars Thomas Line (2). Referat fra kampen kan du lese her

Langfredag 15.4 stod Nederland på den andre banehalvdelen. Norge ledet til pause (13-10) og vant til slutt kampen 29-25. Nærbøguttenes bidrag på scoringslista fredag var Lars Thomas Line sine 3 mål og ett hver til Marius Olseth og Lars Eirik Larsen. Her kan du lese mer om kampen.

Påskeaften ventet Polen og det ble som ventet en tøff kamp. Norge ledet med ett mål til pause (16-15) og lå foran med to mål kort tid før slutt. Polen avsluttet derimot sterkest og sikret uavgjort 27-27 på straffe i sitt siste angrep. Alle fire Nærbøspillere satte sitt preg på kampen med 5 mål hver til Torger Edland og Lars Eirik Larsen, Marius Olseth satte fire baller bak Polens målvakt og Lars Thomas Line scoret to ganger. Referat kan du lese her

Vi gratulerer U-landslaget med to seire og en uavgjort og våre gutter med god innsats på samling.