En liten treningsleir i Arendal – Nærbø

En liten treningsleir i Arendal

Januar betyr landslagspause og spillestans i REMA1000-ligaen. Det betyr også tung og hard treningsmengde som oppladning til resten av håndballsesongen 2020-21. Nå er det 17 dager siden sist Nærbø spilte kamp, den endte som kjent med NM-sølv etter cupfinaletap for Elverum. Siden den gang har det vært juleferie, nyttår, Andreas Horst Haugseng har vært på landslagsoppdrag for Rekruttlandslaget og samme Andreas har blitt tatt ut til månedens lag i REMA1000-ligaen for andre gang på rad.

Nå klør det i spillefingrene igjen…..forhåpentligvis er REMA1000-ligaen igang igjen om 18 dager. Da passer det bra med en sørlandstur til våre venner i ØIF Arendal for to kamper gjennom helgen. Den første allerede i dag klokken 18.30 og den andre i morgen klokken 12.00.

Hele troppen er med sørover, men unntak av Lars Eirik Larsen om for tiden sitter i karantene. I hans fravær har en annen 2004-modell fått trent med Elitelaget og blir med til Arendal, nemlig Torger Edland. Helgens treningskamper blir også de første kampene til ØIF Arendal med sin nye midlertidige trener André Jørgensen Hofstøl på benken.

Kampen blir streamet i enkel kvalitet gjennom ØIF sine nettsider her eller på Agderposten sine sider her.

Bilder fra NM semifinalen mot ØIF i november 2020