Drammen ble for sterke – Nærbø

Drammen ble for sterke

Vi hang oss på Drammen, men de var best i kampens avgjørende faser.

Nye Loen var rigget for ny hjemmekamp i Eliteserien, denne gangen mot Drammen.

Et skadeskutt Drammen med hele 5 bakspillere og to målvakter ute, kunne vært en overkommelig oppgave for ungguttene våre.
Vi på vår side hadde Steffen Stegavik ute med leggskade.

Drammen startet best og gikk opp i en 3-0 ledelse før våre gutter våknet til liv. Nærbø kjempet seg inn i  kampen og kom opp på uavgjort
midtveis i omgangen. Lagene fulgte hverandre tett, Drammen med et lite hode foran hele tiden.

Lagene fulgte hverandre som skygger helt frem til det gjenstod 15 min av kampen. Nærbø kom ut av rytmen mens Drammen malte på videre.

I kampens avgjørende faser sviktet Nærbø, mens Drammen satte sine sjanser. 29 scorte mål for Nærbø sin del skal være nok til å vinne på
hjemmebane, men samarbeidet mellom forsvar å målvakt stod ikke i stil med angrepsspillet.

Drammen sitt spill ble styrt med jernhånd av Kristian Kjelling, både fremover og bakover. Imponerende, med tanke på spillermateriellet
han hadde tilgjengelig.

Vi kan gå ut av kampen med hevet hode, Drammen ligger på fjerdeplass og biter seg fast i toppen. Vi viser nok en gang at vi kan kjempe om poeng,
selv mot topplagene. Koden på de siste 15 avgjørende minuttene må bare knekkes.

Guttene trener og står på, allerede på onsdag har vi en ny sjanse, når Bækkelaget står på motsatt motsatt banehalvdel i Nye Loen.
Nå skal vi bygge videre på de gode opplevelsene fra de siste to kampene og gi Bækkelaget kamp i 2 x 30 minutt!