Nærbø IL + Markusløpet = sant – Nærbø

Nærbø IL + Markusløpet = sant

Tanken bak «Markus-løpet» på Nærbø er godt kjent – den lokale 16-åringen Markus ble diagnostiert med leukemi da han var kun 16 år gammel og etter halvannet år måtte gi tapt for den lumske sykdommen. Historien til familien Åsbø rørte både lokalsamfunnet i bygda og spillerne på Nærbøs herrelag. 

Fra sorgen og tapet av et kjært familiemedlem vokste tanken om å gjøre noe til innsats for barn og unge som fortsatt kjemper mot kreft. Løsningen ble et eget løp der innsamlede midler splittes mellom forskning på barnekreft og Kreftomsorg Rogaland. 

Fire år er gått siden Markus sin familie og venner arrangerte «Markus-løpet» for første gang. Den gangen var det en samlet elitetropp som deltok for å vise sin støtte og være med å bidra. Lørdag 14.september arrangeres for fjerde gang, med bl.a. Mari Bella og John Brungot på scenen. Nærbø IL vil også igjen å være med å bidra.

Søndag 8.september spiller som kjent Nærbøs håndballherrer sin første hjemmekamp for sesongen mot Drammen – er du påmeldt «Markus-løpet» får du 50% avslag når du kjøper din billett til kampen. Hvordan, lurer du? Send et bevis for din påmelding til «Markus-løpet» til [email protected] og du vil få tilsendt en rabattkode du kan bruke ved kjøp av kampbillett i Nærbøs app eller billettside. Så enkelt altså! 

Du kan også melde deg på løpet via «Markus-løpet» sin egen stand i Sparebanken Vest Arena i timene før Nærbø møter Drammen søndag 8.september. Her kan du både melde deg på løpet og få testet skuddarmen før du går inn til kampen! Melder du deg på løpet kampdagen blir du med i kampsponsor Årdal Maskinering sin trekning om en gratis løpe t-shirt og å få dekke deltakeravgiften!

Så bli med på begge deler – kjøp din billett til årets første hjemmekamp og bruk gullstrupen din til å heie Nærbø frem mot Kristian Kjellings menn, og løp for gull under «Markus-løpet» lørdag 14.september! Billetter til kampen finner du i Nærbøs App og billettside

September er den internasjonale  Barnekreftmåneden – symbolisert ved Gullsløyfen!

Du kan lese mer om «Markus-løpet» her!