Sesongkort 2024-25 – Nærbø

Sesongkort 2024-25

Vi er utrolig heldige som har så mange lojale supportere og støttespillere som stiller opp på tribunen kamp etter kamp! Forrige sesong endte vi opp med et tilskuersnitt på 1197 – tusen takk til dere som kommer på kamp for å støtte oss!

Mange av dere velger å kjøpe sesongkort og salget av disse er allerede åpnet i appen og på  nett. Prisene på disse er uendret fra forrige sesong og du kan velge mellom fast plass med sete (gullkort), fast plass uten sete (sølvkort) eller ståplass (bronsekort). Ved kjøp av sesongkort eier du din plass gjennom sesongen 2024-25 på kamper i REMA1000-ligaen og NM-kamper. I tillegg har du forkjøpsrett på samme sete ved sluttspillkamper og du vil også få fortrinnsrett for å kjøpe samme sete neste sesong. Den kommende trenings-turneringen i Sparebanken Vest Arena i august er også inkludert i ditt sesongkort

SesongkortPris engangsbetaling
Gullkort – fast plass med sete på felt C og D23.800,-
Sølvkort – fast plass uten sete på felt A1, A2 og D12.500,-
Bronsekort – ståplass på toppen av tribunen eller felt A1 stå (trommefelt)1.900,-

KJØP DITT SESONGKORT I DAG PÅ APP ELLER PÅ NETT

Med Nærbøs app er det enkelt å kjøpe sesongkort og finne nyheter tilknyttet Nærbø Herrer. Her får du også tilsendt billettene til hver kamp og QR-kode for scanning av billett når du ankommer Sparebanken Vest Arena. I løpet av kampene kan du også være med å stemme frem Nærbøs beste spiller gjennom appen. Du kan laste ned appen via AppStore eller GooglePlay.

Denne sesongen har vi knyttet innehavere av sesongkort et fordelsprogram som inneholder følgende:

  • Alle sesongkortholdere er med i trekning av en matopplevelse på Nyyyt på Røysland gråd for 2 personer
  • 10% på 1 bespisning på Heldigvis Resturant og Bar (Bryne Kro & Hotell) – alkoholservering ikke inkludert
  • 20% avslag på produkter fra Umbro hos Lars Gaute Sport
  • KUN GULLKORTHOLDERE: Circle Ks kaffeavtale gratis ut 2024 hos Circle K Nærbø