Årets første bortepoeng – Nærbø

Årets første bortepoeng

Nærbø entret banen i Nadderud Arena vel vitende om Haslums seier mot Drammen, som vi tapte med et mål for, i cupen tidligere i uka. Nok en gang måtte Nærbølaget legge igjen #blodsnåttogjuling for å sikre poeng hjem til Jæren

Arkivfoto. Foto : Solveig Jåstad

Haslum satte kampens første mål på 7 meter før Mike satte Nærbøs første til stillingen 1-1 etter 4 minutt. Det kampbildet holdt seg til halvspilt omgang, Halum scoret og lå et mål foran før Nærbø utlignet til uavgjort igjen. På stillingen 6-6 scoret Ole sitt første mål for kvelden og nå var det Nærbø som lå foran med ett med Haslum jagende etter. Stillingskrigen forsatte, Haslum gikk opp i tomåls-ledelse før Nærbø tok innpå igjen og lå under med et mål til pause, 15-14.

2.omgang begynte som første – med 7-meter, denne gangen til Nærbø. Sindre satte ballen bak Haslums keeper og vi var like langt igjen, 15-15. Nok en gang fulgte lagene hverandre tett med Haslum det ene viktige målet foran.

10 minutter spilt og Haslum gikk opp i 2-målsledelse, så 3-målsledelse. Marc slengte inn timeoutkortet og både han og Rune gir laget beskjed om å roe hodet og begynne å spille håndball igjen.  Det tar litt tid før beskjeden synker inn, Haslum leder med 3 frem til det er rundt 20 minutt igjen. Da begynner  Nærbø opphentingen,  to kjappe mål av Preben og Ole setter sitt andre for kvelden – 23-23 og uavgjort igjen.

De siste 7 minuttene følgte lagene hverandre tett, men med 3 minutt igjen gikk Haslum opp i 2mål-ledelse igjen før Preben og Rassin satte hvert sitt skudd – det stod 27-27 med under ett minutt igjen på klokka. Haslum prøvde å sette et avgjørende skudd, men ble stoppet av både forsvar og keeper hos bortelaget. Tord prøvde et siste skudd før sluttsignalet som Haslum keeper plukket. Sluttresultat blir 27-27 og årets første bortepoeng var et faktum! Ekstra gledelig at hele 12 stk tegner seg på scoringslista.

Arkivfoto. Foto: Solveig Jåstad

Nå tar vi turen hjem og trener en 14 dagers tid før det er  er klart for ny hjemmekamp i Loen. Da kommer Bækkelaget Topphåndball på besøk og vi ønsker nok en gang #fullhall og magisk Loenstemning.