Kåsen-Nærbø, runde 2 fem år etter – Nærbø

Kåsen-Nærbø, runde 2 fem år etter

Sesongens første tellende kamp står for døren – og Nærbø trenger ikke reise lenger enn et kvarter nordover for å kaste sesongen i gang. I nabokommunen Klepp venter 3.divisjonslaget Kåsen til 2.rundekamp i årets NM. 

De samme to lagene møttes også til cupoppgjør i 2. runde for fem år siden – da ble det en  51-17 seier til Nærbølaget. Og selv om cup er cup så vil det være en bombe av gigantiske dimensjoner om hjemmelaget skulle stå igjen som seierherre i morgen. 

For mens Nærbø har vært i full sving med sesongoppkjøring og treningskamper i flere uker allerede har 3.divisjonslaget fra Kåsen nettopp hatt sine første treninger etter ferien uten at hele laget har vært med på disse. Trenerteamet Tom-Erik Skarpsno og Rune Haugseng har varslet toppet mannskap til naboduellen – noe som ikke minsker favorittstempelet. 

På Jærbladet går Kåsen-trener Ingve Tingvik (for øvrig pappa til Nærbø-spiller Niklas Tingvik) ut og sier i ikke så uklare ordlag at hans lag neppe kommer til å gå seirende ut fra onsdagens kamp og at han håper å unngå 70 baklengsmål. Hele artikkelen fra Jærbladet kan du lese her

Niklas Tingvik har spilt utallige ganger i Kåsenhallen og møter pappa Ingve på motsatt benk under onsdagens cupkamp på sin tidligere hjemmebane.

Final8 er historie og sesongens cupfinale skal nok en gang spilles i romjulen – ikke i Oslo Spektrum, men i Unity Arena i Bærum (tidligere Telenor Arena) Veien dit begynner i Kåsenhallen klokken 19:00 onsdag kveld og det er ikke umulig at den fortsetter inn i 3.runde mot Ryger i Hetlandshallen søndag 25.august klokken 18:00