Årets sommerhilsener – Nærbø

Årets sommerhilsener

I skrivende stund er laget, minus Jesper Røisland som fortsatt befinner seg i Slovenia og G20EM, samlet i Farsund til den tradisjonelle treningsleiren som markerer starten av oppkjøringen før ligastart i september. I tillegg til gamle kjente befinner også nysigneringen Felix Abrahamsen Lunde og spillere fra yngre lag seg på Sørlandet.

Før gjengen samlet seg igjen har de hatt en måned fri fra fellestreninger. Tradisjon tro har de lagt igjen sine sommerhilsener på sosiale medier gjennom ukene før de samlet seg igjen i slutten av juli.

Sommeren startet med bottur til Berlin – under fotball-EM ble det selvfølgelig en fotballkamp på gjengen. Ikke på stadion, men på storskjerm i FanZone i den tyske hovedstaden.

Etter botturen har tid med familie blitt prioritert – her følger noen av årets sommerhilsener

Andreas Horst Haugseng: Ferien min har bestått av arbeid med nytt hus og en liten tur til Helgeroa for å besøke familie. Vi har fått et nytt tilskudd til familien så det blir en rolig sommer 😂 Glede meg sjukt til ny sesong og trur dette kan bli spennende, så det er bare å sikre sesongkortene fort!!!
Tom-Eirik Skarpsno: I sommerferien bruker jeg tiden på å fiske, atlantisk villaks i norske flotte elver. Fisker mye i majestetiske Numedalslågen. Nå nærmer ferien seg slitt og vi ser frem i mot ny sesong. Gleder meg masse til å bli kjent med Nærbø på og utenfor banen. Håper vi sees i Sparebanken Vest Arena til høsten.
Tord Haugseng: Sommeren startet med 1 uke på Rhodos, etterfulgt av 1 uke i Kragerø før siste del av sommeren tilbringes i Farsund med familien. Snart starter vi opp mot det som blir en kul sesong med ny trener og litt nytt i spillergruppa🦾😉 God sommer!
Lukas Ueland: Denne sommerferien har det blitt mye golf, i tillegg til jobb på Nyyyt . Jeg og familien var også en rolig uke på Mallorca med mye bading og oppladning til oppkjøringen som begynner i morgen ☀️🌴

Som vanlig har Jærbladet vær innom hytta til Rune Haugseng på oppmøtedagen for sesongoppkjøringen – artikkelen derfra kan du lese her. (Abonnement)

Etter en uke i Farsund reiser laget videre til Generation Handball og treningskamper i Danmark før de tar imot Gdansk, Ringsted, KRS Topphåndball, Sandnes, Bergen og ØIF Arendal hjemme i Sparebanken Vest Arena til treningsturnering i august.

Første kamp venter i NM mot Kåsen i Kåsenhallen 21.august – første ligakamp blir en brødreduellen mellom Kasper Lothe og lillebror Sander Lothe mot Follo i STIL Arena 1.september. En uke senere tar vi imot Drammen til sesongens første hjemmekamp – søndag 08.september kl 18:00. Billettene til kampen slippes i august – men du kan allerede nå skaffe deg din faste plass til alle sesongens hjemmekamper i REMA1ooo-ligaen og NM. I tillegg vil du komme inn gratis på alle kamper under treningsturneringen i august – du kan kjøpe ditt sesongkort i Nærbøs app eller på nett.