Dobbel re-signering – Nærbø

Dobbel re-signering

Dere har ventet lenge og tålmodig og endelig kan vi bekrefte at Tord Haugseng og Tord Aksnes Lode blir med oss også kommende sesong. 

Sportslig leder håndball, Nærbø IL – Trond Knutsen uttaler til Jærbladet at han er glad for å kunne lande kontraktene med de to navnebrødrene før sommerferien. Spørsmål om dagens re-signeringer kan rettes til Trond Knutsen, tlf 901 80 906.

Som kjent har troppen for tiden ferie og er fritatt fellestreninger frem til slutten av juni. Rundt skolestart blir det, som i fjor, treningsturnering i Sparebanken Vest Arena. Dette året vil Bergen, KRS Topphåndball, Sandnes, Gdansk, ØIF Arendal og TMS Ringsted delta i turneringen som strekker seg fra torsdag 15.august til søndag 18.august. 

Har du husket å skaffe seg din egen plass til hver ligakamp neste sesong? Sesongkortsalget er åpnet og du kan finne ditt faste sete her eller i Nærbøs app.