Terminlista 2024-25 er klar – Nærbø

Terminlista 2024-25 er klar

Onsdag 19.juni klokken 15:00 ble terminlisten for REMA1000-ligaen offentliggjort. Som i forrige sesong åpner Nærbø mot et nyopprykket lag, men i stedet for å begynne hjemme skal de blåkledde «hjem» til Kasper Lothe – de serieåpner i STIL Arena mot Follo HK lørdag 1.september 2024.

Nærbøpublikummet må vente akkurat en uke til for å fylle Sparebanken Vest Arena til sesongens første hjemmekamp – lørdag 8.september kommer Drammen på besøk før Halden på bortebane og Sandnes på hjemmebane venter i løpet av september. 

Også oktober inneholder fire ligakamper – en tur til Trondheim til regjerende mestre Kolstad før Lars Eirik Larsen returnerer til Sparebanken Vest Arena som KRS-spiller. Også Torger Edland returnerer til sin tidligere hjemmebane i oktober. I tilllegg skal Tom-Eirik Skarpsno og Felix Abrahamsen Lunde returnere til SIN tidligere hjemmebane når bortemøtet til Haslum står for tur på høsten. 

I november blir det litt pustepause med kun tre kamper – en lørdagskamp mot ØIF Arendal i Sparebanken Sør-Amfi og bortekamp mot Marius Olseth sin nye klubb BSK Håndball Elite. November inneholder en hjemmekamp – 16.november kommer Elverum til Jæren. 

Julemåneden desember er travel måned for de fleste – det er ikke annerledes for håndballspillere. Hele seks kamper skal spilles før 2024 blir 2025 – Fjellhammer, Follo og Halden kommer til Sparebanken Vest Arena. Runar, Drammen og KRS Topphåndball får besøk av Nærbø i adventstiden. 

I januar er det som vanlig mesterskapspause for herrehåndballen her hjemme, men i februar 2025  braker det løs igjen – Nærbø åpner vårsesongen mot Haslum 5.februar før Kolstad vender tilbake til Jæren to uker senere. Februar inneholder også returoppgjør mot Sandnes og Bergen på bortebane. 

Innspurten av REMA1000-ligaen i mars inneholder hjemmekamper mot ØIF Arendal og BSK før det blir to bortekamper på rappen mot Fjellhammer og Elverum. Den siste ligakampen i sesongen 2024-25 spilles, som i forrige sesong, mot Runar Sandefjord i Sparebanken Vest Arena. 

Husk at du allerede nå kan sikre deg sesongkort og fast plass til Nærbøs hjemmekamper. Sesongkortsalget er åpnet og du finner ledige sesongkort i app og her