Siste kveld med gjengen….for en liten stund – Nærbø

Siste kveld med gjengen….for en liten stund

Ingenting sier sommer som fotball og grillings – og på sin siste trening sammen før en velfortjent sommerferie sa Nærbø-spillerne som Ole Brumm «Ja takk – begge deler»

Den interne fotballturneringen gikk for seg på Varhaug (takk til naboen for lån av hall!) og vi kan melde om at alle armer og bein er like hele etter ferdigspilt turnering. Etterpå gikk turen til Lode der Rune Haugseng vartet opp med både grillmat og stilte familien til disposisjon som grillmestre.

Nå venter noen velfortjente uker med treningsfri før gjengen, inkludert Felix Abrahamsen Lunde, møtes igjen (tradisjon tro) i Farsund mot slutten av juli, treningskamper i Danmark og treningsturnering hjemme i Sparebanken Vest Arena i august!

GOD SOMMER!