Bli med og stemme frem årets redning 23-24! – Nærbø

Bli med og stemme frem årets redning 23-24!

Vi har kommet til den tredje av sesongens tradisjonelle kåringer etter REMA1000-ligaen og denne gangen er det siste-skansene som står i fokus. Mange kaller de «de aller galeste på banen» som villig står i veien for knallharde skudd og er blant de mest synlige på banen, både når de lykkes og når de ikke får full klaff. Vi skal kåre årets redning sesongen 2023-24

Halvor-Elias Nærland har stort sett på egen hånd båret målvaktsbyrden til Nærbø siden oktober. Da rutinerte Joachim Søholm Christensen ble skadet tidlig i sesongen ble 98´-modellen Nærland målvakten Nærbø måtte stole på resten av sesongen. Han har hatt med seg Martin Lima Rugland og 16 år gamle Lukas Ueland på benken, men i store deler av kampene har Halvor-Elias tatt opp kampen med motstandernes skyttere alene. 

Og det har han gjort strålende! I flere kamper har han fortjent blitt kåret til Nærbøs beste. Han har bevist at han kan totalt stenge buret, at han kan spurte fra benken og hindre det som ser ut som ferdig scorede mål og til og med satt ballen i motsatt nett tegnet seg på scoringslista. 

Vår kandidat til årets scoring er hentet fra hjemmekampen mot Haslum på selveste Valentinsdagen 14.februar.  På Halvor-Elias sin egen bursdag feiret han med å fullstendig lukke igjen for Haslums skyttere de første minuttene av andre omgang. 1-2-3-4-5 og 6 100% sjanser ble stoppet av Nærland – til slutt måtte Haslums strekspiller Vegard Tennfjord bare flire og riste på hodet da hans forsøk også ble stoppen av et umulig bursdagsbarn. 

Spillerkortet fra kampen mellom Nærbø og Halsum viser totalt 16 redninger for Halvor-Elias og en redningsprosent opp mot 40%

Flere av de 16 redningene var av typen 100% sjanser – og en av de er plukket ut som Nærbøs kadidat til årets redning.

Redningen som ble plukket ut til kåringen var 100%-sjanse nr. 4 i rekken Halvor-Elias plukket og den andre kontringen en-til-en på kort tid. 

Klikk på denne lenken for å gi din stemme til Halvor-Elias inne 8.mai klokken 12.00