2 års re-signering x2 – Nærbø

2 års re-signering x2

Vi fortsetter med signering-nyheter inn i påskehelgen – torsdag kom nyheten om at Tom-Eirik Skarpsno har signert en 2+1 års avtale og overtar som hovedtrener fra neste sesong. I går ble Marius Olseth presentert som BSK spiller de neste to årene. I dag kan vi avsløre ikke bare en, men to re-signeringer!

Gustav Bergendahl, eller Gustav Karl Håkan Bergendahl for å bruke hele navnet, har signert for to nye år med Nærbø Herrer. Gustav kom fra et Nøtterøy-lag i oppløsning før 2022-23 sesongen og i Sparebanken Vest Arena har han blitt omskolert fra bakspiller til strekspiller med hovedfokus på sitt allerede solide forsvarsspill. Fra sin nye posisjon har Gustav levert til de grader! I tospann med Rassin Haugseng utgjør han en fryktet forsvars- duo for de fleste angrepsspillere. Den høyreiste svensken har også rukket og bli en publikumsyndling blant publikum i Sparebanken Vest Arena med kompromissløse innsats i forsvar.

Gustav har signert en 2-årsavtale med Nærbø og skal dermed være med å gjøre livet ekstra surt for våre motstanderes angrepsspillere også i sesongene som kommer.

Kasper Lothe var godt kjent med flere av Nærbøspillerne da han kom til Jæren før 1.divisjonsklubben Follo før sesongen 2022-23. Født i 1998 hadde han ofte møtt på de blå og hvite i nasjonale serier opp gjennom oppveksten. Med tilbudet fra Nærbø kom muligheten til å spille i eliteserien og i tillegg flytte nærmere kjæresten Kristiane Knutsen som er en del av Steffen Stormo Stegaviks mannskap i Sola HK. 

I kamp med Andreas Horst Haugseng om playmaker-rollen har det ikke alltid vært like lett å få spilletid, men Kasper viste allerede i sine første opptredener han hadde på sin nye hjemmebane i Sparebanken Vest Arena at det bodde et klokt håndball-hode på de skuldrene til Follo-gutten. De siste månedene har Lothe fått mye spilletid i Andreas sitt skadefravær og igjen vist hvilke playmaker-egenskaper som bor i ham!

Kasper har også signert en ny 2-års avtale med Nærbø og med en klar ledelse til hans gamle klubb Follo i 1.divisjon virker det ganske sannsynlig at han vil møte sine gamle lagkompiser i rødt neste sesong i REMA1000-ligaen. Vi er glade for at Kasper i de møtene vil spille i blått!