Uten mat og drikke duger heltene ikke…. – Nærbø

Uten mat og drikke duger heltene ikke….

Det er noe trygt og godt med rutiner før hver hjemmekamp – at alt legges til rette for at spillere og støtteapparat kun skal behøve å fokusere sine oppgaver og prestere på banen. For Nærbø har Kafé Jærbuen og Jette Bjorland blitt en viktig del av de forberedelsene. 

Før hver hjemmekamp kommer Rune og hans mannskap innom kafebygget vegg i vegg med Nærbøhallen og Sparebanken Vest Arena. Med seg ut får de lasagne, salat og brød som lastes inn i bilen som så forflytter seg ned til Lode og hjemmet til Rune Haugseng. 

Lars Eirik Larsen og Lukas Ueland var den utvalgte matpatruljen før kampen mot ØIF Arendal søndag 03.03.24.

I stua på Lode kan spillere og støtteapparat i ro og fred nyte maten fra Kafé Jærbuen, ta seg en kopp kaffe, spille litt kort, prate sammen og finne roen før kamp noen timer senere. 

Vi er utrolig takknemlige ovenfor Kafé Jærbuen som støtter oss med kamp-mat før hver hjemmekamp – og ikke nok med det. Ikke før dørene er lukket på kafeen så er hele personalet på plass i hallen for å heie laget frem til seier. Noen ganger tar de i tillegg med seg både grytelokk og sleiver og lager ekstra stemning i hallen. 

Arkivbilde, Nærbø-Halden mars 2022
Jette og gjengen hennes fra Kafé Jærbuen vet å lage lyd på Nærbøs hjemmekamper!