Har ditt lag lyst å reise til Final8? Se her! – Nærbø

Har ditt lag lyst å reise til Final8? Se her!

NHF Region Sør-Vest ønsker å dele en gladmelding om at Sparebanken Sør spanderer billetter på ti aldersbestemte håndballag både lørdag og søndag under årets Final8 i Arendal. Final8 er finalespillet i Norgesmesterskapet (NM) og spilles fra 23.-25. februar i Sparebanken Sør Amfi i Arendal.

Norges Håndballforbund, Norsk Topphåndball og lokal arrangør ØIF Arendal vil på vegne av Sparebanken Sør invitere alle aldersbestemte lag i Region SørVest til å søke om gratisbilletter til Final8. Dette er en unik mulighet for barn og unge til å oppleve håndballfesten på nært hold. Dere kan lese mer om Final8 her

Hvem kan søke?

Alle aldersbestemte håndballag i Region SørVest kan søke. Det er ingen nedre aldersgrense, men den øvre aldersgrensen for å kunne kalle seg aldersbestemt er 20 år. Gratisbillettene er tiltenkt spillere og nærmeste støtteapparat, og det er derfor satt en begrensning på maks tre voksne per lag.

Hvilke kamper kan man søke om billetter til?

Vi kan tilby to alternativer, enten «dagspass lørdag» eller «dagspass søndag». Lørdag 24. februar spilles det to semifinaler for menn og to semifinaler for kvinner, og søndag 25. februar spilles det en bronsefinale og en finale for menn og en bronsefinale og en finale for kvinner. Alle kampene går i Sparebanken Sør Amfi i Arendal. Dere finner kampoppsettet her.

Hvordan søker man?

Dersom ditt lag ønsker å søke om gratisbilletter til Final8 send lagsnavn, aldersklasse, ønsket dato for dagspass samt antall billetter til Amalie Brodahl på amalie.brodahl@handball.no. Billettene fordeles etter «første mann til mølla-prinsippet», så her er det en fordel å være rask! Frist for å søke om gratisbilletter er søndag 18. februar.

Final8 er stolte over å ha en samarbeidspartner som Sparebanken Sør som på denne måten legger til rette for at hundrevis av barn og unge skal få muligheten til å oppleve Norges håndballfest!

Med vennlig hilsen
Final8 og Sparebanken Sør

.