Tallenes tale høsten 2023 – Nærbø

Tallenes tale høsten 2023

I januar ble Skarpnes Høstens Lag presentert. Denne gangen fant vi ingen fra Nærbø på laget, i stedet for har vi samlet alle spillekortene slik at vi lettere kan se tallenes tale for høstsesongen.

Torsdag 1.februar kaster Nærbø igang sin vårsesong i REMA1000-ligaen etter landslagspausen. Det skjer i Aquarama med KRS Topphåndball på motsatt banehalvdel. Ryktene sier at laget får med seg en gjeng med supportere på turen – hvis du også tenker deg til Sørlandet på håndballturnering den første dagen i februar kan du kjøpe billetter her eller i KRS sin app.

Første hjemmekamp må vi vente til 7.februar på – da kommer Elverum på besøk til Sparebanken Vest Arena. Billetter er allerede tilgjengelige i app og på nett – vi håper vi ser deg der. #fullhall er alltid en god hjelp i jakten på poeng! Kampsponsor er Hå Rugeri