Fullsatt hall når serielederen kommer til jærs – Nærbø

Fullsatt hall når serielederen kommer til jærs

Mange navn er blitt brukt til å beskrive Kolstad-prosjektet de siste årene, ikke alle i like positive ordelag. Vi lar slike merkelapper ligge – i morgen handler det om to REMA1000-lag som møtes på banen i Sparebanken Vest Arena. Ved kampstart klokken 17.15 venter en full hall og et motivert Nærbø på å ta imot serielederne fra Trondheim.  

Etter å ha blitt trippelmestre i fjorårets sesong dukket det opp noen overraskende resultater i starten av sesongen for Kolstad. Et avgitt poeng allerede i første kamp mot ØIF Arendal og et 6-måltap mot Runar i Sandefjord inngikk nok ikke i planene til laget som huser store deler av det norske landslaget. Men etter en litt treg start har Kolstad-maskineriet virket velsmurt den siste tiden, med CL-seier over Kiel og seier i NM-kvartfinalen mot Drammen som klare tegn på at de rødkledde fra Trondheim virkelig har penset inn på vinnersporet.  

Nærbø sin sesong har vært alt annet enn en rett strekning så langt – mer som en berg- og dalbane. Etter oppturer som NM-seier mot ØIF og borteseier mot BSK ble det exit fra både ecup og NM de siste ukene. Tabellen sin tale er klar: Nærbø er før denne serierunden det 8.beste laget med 9 poeng – 6 poeng bak Kolstad på førsteplass.

På papiret og ifølge statistikken fra årets liga er gjestene den soleklare favoritten i lørdagens ligakamp – ser vi på tallene fra tidligere år har Kolstad slitt med å reise fra Jæren med poeng. Om det blir tilfellet lørdag? Tiden vil vise – vi gleder oss uansett til håndballfest med fulle tribuner i Sparebanken Vest Arena!

Kolstad mener lørdagens bortebane er en av Norges vanskeligste – les mer her.