VI STØTTER ROSA SLØYFE AKSJONEN! – Nærbø

VI STØTTER ROSA SLØYFE AKSJONEN!

Vi har gått inn i høstmåneden oktober og det begynner å bli mørkere og kaldere ute. Oktober er også måneden som setter fokus på «Rosa Sløyfe» – aksjonen som viser solidaritet med brystkreftrammede, sprer informasjon og øker kunnskapen om brystkreft. Dette året ønsker også vi å bidra til Rosa Sløyfe og kampen mot brystkreft.

Frem mot kampen 15.oktober har vi fått med oss Ålgårds Auto på laget – nå vil vi ha med deg også!

Brystkreft er  den hyppigste formen for kreft hos kvinner og antall krefttilfeller er økende. Heldigvis har forskning bidratt til at ni av ti overlever og kan leve godt etter diagnose. Mer forskning bidrar ikke bare til behandling, men også å øke livskvaliteten etter behandling. Ved å støtte Rosa Sløyfe ønsker vi å gi vårt bidrag til kreftforskningen.   

Dere har sikkert sett den på kampdager – den rosa roll-upen av Tord Haugseng i Barbie-eske skiller seg ut fra de andre rollup-ene som står i gangen kampdag og du har kanskje lurt på hvorfor? Nå kan DU skaffe deg roll-upen til odel og eie, signert av Tord – vi auksjonerer denne borrt i løpet av oktober. Du kan sende bud til Solveig på solveig@narboil.no  

Roll-upen av Tord er det kun laget 1 stk av - nå kan den bli din!

Rollupen av Tord i Barbie-eske er kun produsert i ett eksemplar – den kan nå bli din! Legg inn et bud allerede i dag til solveig@narboil.no

Vi har også opprettet en nettaksjon som kommer til å være åpen gjennom oktober måned – der kan du være med å bidra med valgfritt beløp ved å scanne QR-koden som er laget ved under eller gå inn via denne linken. I tillegg vil det henge plakater oppe i Sparebanken Vest Arena gjennom hele oktober med QR-kode der dere kan scann og gi deres bidrag. 

Kreftforeningen kommer til å være tilstede under kampen 15.oktober – der vil det være mulig å kjøpe Rosa Sløyfer og så informasjon om både «Rosa Sløyfe» og kreftsaken.  Du kan lese mer om «Rosa Sløyfe» på deres hjemmeside.

Ålgårds Auto promoterer kampanjen samme med oss og sørger for å kle opp Nærbøguttene i rosa til oppvarmingen før de møter islandske Afturelding søndag 15.oktober.  

BLI MED OSS I Å STØTT DEN VIKTIGE KAMPEN MOT KREFT!