NÆRBØ I RØDT?? Nå kan du by på en av de eksklusive jubileumsdraktene! – Nærbø

NÆRBØ I RØDT?? Nå kan du by på en av de eksklusive jubileumsdraktene!

23.september 1923 så Nærbø Idrettslag dagens lys. 25 år senere ble entreprenørselskapet Brødrene Risa stiftet. Brødrene Risa, senere RISA as, har i mange år vært en av idrettslagets viktige støttespillere som har bidratt både økonomisk og med mannskap og maskiner ved anleggsarbeid.  

I forbindelse med REMA1000-ligakampen mot Halden 23.09.23, på dagen 100 år etter Nærbø Idrettslags spede begynnelse, benytter vi anledningen til å hedre vår generalsponsor som feirer 75 år i år ved å spille i røde drakter med både Nærbø IL og Risa AS sin jubileumslogo.  

De røde draktene finnes kun i 19 eksemplarer – ett eksemplar ble før Halden-kampen overlevert Bjørn Risa skal henge på veggen hos Risa sitt museum på Heskestad. De andre 18 pluss 3 sorte og 3 hvite målvakts drakter legger vi nå ut på draktauksjon. 

Auksjonen åpnes i pausen i jubileumskampen 23.09.23. Draktene kan du se under på siden og på Nærbø Herrer sin Facebook-side – bud med spesifisert sum og hvem som legger inn budet sendes til Solveig på e-post solveig@narboil.no. (Kun bud sendt på denne mailen blir akseptert). Minste sum bud og høyning av bud kr 50,-

Auksjonen avsluttes søndag 8.10.23 klokken 21.00. På Nærbø Herrers Facebook-side vil det bli publisert en arrangement-side der bilder av draktene og siste stående bud til enhver tid blir publisert.  Bli en del av historien – legg inn bud på en av jubileumsdraktene i dag!