Det gror i yngre rekker – Nærbø

Det gror i yngre rekker

I løpet av helgen har Nærbø hatt lag i aksjon i både Lerøy- og Bring-kvalifisering. Både jente og guttelagene bet godt fra seg i sine kvalifiseringsrunder 

G2007 ledet av Mads Ove Håland stilte opp i Bring-kvalifiseringen i Kjelsåshallen. De fikk en vanskelig start mot Bergenslaget Åsane og måtte gi tapt med 6 mål, 32-26. Laget reiste seg mesterlig og slo hjemmelaget Kjelsås 32-19 på lørdagskvelden før Vikhammer ble slått 38-17 dagen etter.  

J2007, blant annet ledet av Jonas Edland, må regnes som en av favorittene i jentenes Bring-serie. De forsvarte favorittstemplet ved å gjennomføre kvalifiseringen uten tap i Bergskauhallen. Mot Ranheim ble det seier 40-18 mens Åssiden måtte gi tapt med sifrene 34-14.  

Lerøy J18 måtte se seg slått av både Rapp og Stavanger under lørdagens kamper på Jessheim. Dermed var de avhengige av seier på søndagen for å sikre en ekstra kvalifiseringsrunde. Etter en jevn kamp mot hjemmelaget Ull/Kisa kunne Nærbøjentene juble for 23-22 seier og en ekstra sjanse til å nå hovedrunden i slutten av september.  

Lerøy G18 ledes av Atle Gudmestad og leverte to sterke resultater med seier mot Falk Horten og Viking TIF under lørdagens kamper i Lystlunden Arena. På søndag ble Charlottenlund for sterke, men til tross for 3-målstapet for trønderne er G18 klar for hovedrunden i Lerøyserien.  Vi gratulerer lag og trenerteam bak Bring og Lerøylagene med kvalifisering inn i hovedrundene i landsseriene og ønsker J18 masse lykke til i den ekstra kvalifiseringsrunden.