Kick-Off 2023-24 – Nærbø

Kick-Off 2023-24

Torsdag kveld samlet det seg en spent gjeng sponsorer og samarbeidspartnere i Nærbøs VIP lokale. Tema var kick-off for sesongen 2023-24 med etterfølgende blåtur. Starten på turen var kjent, endestasjonen var det kun noen få som visste om.  

Men før vi kom så langt ble sesongens tropp og draktsett presentert. Stødig ledet av Egil Ø.Nærland kom spillerne gruppevis inn i lokalet – de fleste kledd i blått, men også noen ikledd den nye hvite bortedrakta.  Det er ikke mange endringer på verken spillerstall eller draktsponsorer – kontinuitet er stikkordet blant begge. Den kontinuiteten gir god grobunn for å bygge stein for stein mot stadig nye mål – vi er utrolig glade og takknemlige at våre sponsorer og støttespillere er med på laget! 

Så tilbake til torsdagens eskapader – etter presentasjon og et lett måltid med smørbrød fra R.Skretting ble deltakerne delt inn i grupper som alle ble plassert i biler med en av Nærbø-spillerne som sjåfør.  Første stoppested var hos Skousen på Bryne, stopp to ble gjennomført hos Arkitektkontoret IHT (som feirer 30 år i år) før alle til slutt endte på endestasjonen hos Ålgårds Auto på Sandnes. En meget vellykket kveld sammen – nå er både spillere og sponsorer klar for seriestart!

En liten gladhistorie rundet av årets kick-off: Da Jesper Røisland ble presentert som det nyeste tilskuddet i troppen tidlig torsdag ettermiddag var det uten personlig sponsor på drakta. Daglig leder var raskt ute og annonserte at det var bare å på by på plassen i løpet av kvelden. Lang historie kort – fredag måtte Jespers drakt en tur innom Lars Gaute Sport for å få trykket ikke bare en, men to sponsorer! Når Nærbøs sesong kastes i gang søndag vil både Envirent og Sirevåg Mekaniske pryde Jespers drakt!