Treningsturnering i SPV Arena – en oppsummering – Nærbø

Treningsturnering i SPV Arena – en oppsummering

For første gang inviterte Nærbø fem andre lag til treningsturnering i egen hall, tre uker før seriestart. Midt i en tung oppkjøringsperiode kom ligakollegaer Sandnes, ØIF Arendal, KRS Topphåndball, Bergen Håndball pluss polske Gdansk på besøk til Sparebanke Vest Arena.

Fredag kveld samlet over 300 tilskuere seg på tribunen for å se Nærbøs oppgjør mot ØIF Arendal. De fikk se et Nærbølag som holdt følge med ØIF gjennom de første 30 minuttene, men måtte se sørlendingene ta hjem seieren etter en mer ujevn 2.omgang. Verdt å nevne er at 17-år gamle Bo Kristian Kverme fikk regjere venstrekanten alene i fraværet av en sykdomsplaget John Thue. Sluttresultat: ØIF 33 – Nærbø 29

Under fredagens andre kamp fant vi flere «gamle» Nærbøspillere på banen. Hos Bergen viste Andreas Lervik frem sine playmakeregenskaper, mens Jon Obrestad Salte viste at han er et trygt kontringspunkt for Bergen Håndball. Motstander Sandens har også spillere som tidligere har ikledd seg en blå og hvite drakta, bl.a. målvakt Per Ingvald Søyland Bø. Bergen, under ledelse av Fredrik Tønne, viste seg sterkes og kunne ta kveld med en 33-25 seier.

Lørdags første kamp stod mellom det polske laget Gdansk og ØIF Arendal. Sørlandslaget var totalt overlegne og kunne reise hjem fra Sparebanken Vest Arena med to seire etter en overbevisende 41-30 seier.

KRS Topphåndball kom til Jæren på dagstur og litt tynn benk grunnet skader. Bergen Håndball hadde lenge initiativet i kampen, men KRS kom tilbake lagene scoret akkurat like mange mål i det som ble dagens lengste kamp inkludert moppepauser. Sluttresultat 26-26

Søndag stod det kun en kamp på menyen – oppgjøret mellom de polske gjestene fra Gdansk og hjemmelaget Nærbø. Etter en tung start med kun ett mål på de første åtte minuttene, kom Nærbø tilbake mot slutten av første omgang og kunne til slutt takke publikum på tribunen for støtten i det som ble en to-måls seier. Sluttresultat Nærbø 26 – Gdansk 24

Takk til alle som kom og støttet oss på tribunen i helgen. Takk også til RentalOne, Germann Vervik, Bryne Kro og Hotell, Mega Nærbø, Tine, Q-meieriene, Nyyyt, Vigre Gardsutsalg og Hå Kylling for støtte og hjelp til gjennomføringen av helgen.